S@ny i xul€

08 de gener 2007

Alma Pirata


El día 2 de Gener es va estrenar una nova serie a Localia televisió. S'anomena "Alma Pirata". La seua creadora es la mateixa que la de l'exitosa serie també emitida per Localia i per Cuatro "Rebelde Way", Cris Morena, la productora més famosa de tota l'Argentina.

Argument:

Tres amics decideixen, seguint la tradició dels seus pares, refundar la cofradía de: "La liga de las espadas", una lliga neutral, en la que els seues objectius són impartir la justícia davant casos d'extrema importància. Per a llograr el seus objectius, els tres amics, armen estratègies, imaginen vínculs i simulen múltiples situacions de risc i aventura creant moltes confusions.

Els actors que hi apareixen són:

Benjamín Rojas y Luisana Lopilato, que també van actuar a "Rebelde Way", encarnen a Cruz Navarro, un mag-lladró al que li apassionen les dones casades, y a Allegra Rigantti, la filla d'un milionari, es rebelde, impulsiva...
Mariano Martinez es Benicio de Marco, un estafador professional.
Fabián Mazzei, que tal vegada algú el conega per la seua aparició en la, ja desapareguda, serie d'antena 3 "Un Paso Adelante", encarna a Iván Ferrer, un jugador compulsiu, es infermer, pacifista ...
Isabel Macedo, Delfina en "Floricienta", un altra producció de Cris Morena que s'emet de dilluns a divendres en la dos a les 19:30 i en Disney Chanel a les 15:05, interpreta a Clara, la major amiga de Allegra Rigantti.
En aquesta serie també participa una actriu espanyola, Esla Pinilla, ex integrant del grup musical Tess, interpreta a Marilyn, la esposa de Gino Rigantti, el pare de Allegra. Està amb ell per interès.

A mi m'agrada molt, vos la recomane.

Escrit per : Zulema Bacas Meliá